Om oss

Cross Culture är en gemenskap av människor från hela världen som färdas tillsammans när vi växer i tro och tjänst till Herren. Vi möts för att fira söndagsgudstjänst varje vecka och har regelbundna sammankomster för att be, njuta av livet tillsammans, tjäna våra medmänniskor och mycket mer. Alla, oavsett din tro och din bakgrund, är välkomna att delta i någon av våra aktiviteter.

Engelska är vårt huvudspråk. I vårt gemenskap tror vi att mångfald ger anrikning, att alla är värdefulla och har något att bidra med. Vi uppmuntrar också människor att ställa frågor och ge sina synpunkter, och vi är alltid tillgängliga för bön och diskussion.

Cross Culture vill vara en del av att fullfölja den stora uppdraget att göra lärjungar i alla nationer och lära dem att fullt ut följa Jesus i deras vardag. Vår undervisning är bibelbaserad, evangelisk luthersk.

Mer om oss

Vad vi gör

Söndagsgudstjänst

Tjänst som innehåller lovsång, predikan, gemenskap och fika. Förekomst: Varje söndag. Tid: 14:00. Plats: Väktargatan 62, Uppsala

Gudstjänst på många vis

Gudstjänsten är huvudsakligen på engelska och innehåller vanligtvis lovsång, predikan och gemenskap. Låtarna är både på engelska och svenska, ibland även på andra språk. Därefter har vi gemenskap med fika, där du kan umgås och lära känna vår gemenskap. Fika är alltid gratis i Cross Culture. Det finns också en informell tid för frågor och diskussioner.

Bön och lovsång

Samling för att be och lovsjunga. Förekomst: Varje fredag. Tid: 18: 00. Plats: Meddelas på Facebook.

Bön och lovsång

Vi samlas för att lära känna Gud och våra medmänniskor i bön, tillbedjan, lovsång och ömsesidig uppmuntran. Om du är nyfiken, skeptisk, tvivlar, kristen eller inte … alla är mycket välkomna!

För information om platsen gå till vår Facebook sida, prenumerera på vårt nyhetsbrev eller skicka en fråga till info@crossculture.se

God Talk

Vill du veta mer om Gud ur ett kristen perspektiv? Är du osäker och vill veta mer? Är du ny för kristen tro? Då är God Talk för dig.

God Talk

God Talk är en grupp där du kan ställa frågor och få din egen erfarenhet istället för att lita på vad andra säger. Det kommer att hållas över 10 veckor varje tisdag från 18:30 till 20:30. Det börjar med en introduktion på engelska följt av diskussion och frågor i små grupper på antingen svenska, engelska eller persiska. Du behöver inte vara kristen för att komma. Alla är välkomna. För mer information kontakta Edward Thomas, pastor@crossculture.se

Men's Fellowship

Vi samlas för att prata om alla slags ämnen men också för att ha gemenskap som män som följer Kristus.

Men's Fellowship

Vi samlas i olika människors hem och diskuterar om de ämnen som tagits upp.

Som vanligt har vi en Fråge / Diskussionsämne låda där du uppmanas att posta dina frågor / diskussionsämnen anonymt inför nästa möte. Frågorna / diskussionsämnena kan hantera vad som helst som är relaterat till att vara en Kristi efterföljare eller något som är relaterat till undervisningen. All relevant information kommer att publiceras på WhatsApp-gruppen. Om du ännu inte har lagts till i WhatsApp-gruppen och du vill lägga till dig, skicka ett mail till contact@crossculture.se

Women's Fellowship

Vi samlas för att prata om alla slags ämnen men också ha gemenskap som kvinnor som följer Kristus.

Women's Fellowship

Vi samlas i olika människors hem och diskuterar om de ämnen som tagits upp.

För meddelande om plats, tid och ämne, skicka ett mail till contact@crossculture.se

Evenemang

Att vara ensam, uttråkad eller bara söka? Vad som inte är på ditt schema kan vi fylla några luckor. Du är mycket välkommen till en av de många aktiviteter vi anordnar.

Du kan aldrig få nog

Vi försöker ibland arrangera sociala aktiviteter eller evenemang där du kan växa i en djupare relation till din bror eller syster i tro. Verkligt roligt gemenskap. Men också för att låta världen höra och se Guds ord. Kolla in vår kalender eller facebook sida för uppdateringar.

Saturday, 18 August 2018
Sunday, 19 August 2018
Tuesday, 21 August 2018
  • God Talk - Cross Culture

    Tuesday, 21 August 2018  18:30 - 20:30 Väktargatan 62, 754 22 Uppsala, Sweden

    Would you like to know more about God from a Christian perspective? Are you unsure and would like to know more? Are you new to the Christian faith? Then God Talk is for you.

    God Talk is a group where you can ask questions and gain your own experience instead of relying on what others say. very Tuesday from 18:30-20:30. An introduction in English followed by discussion and questions in small groups in either, Swedish, English or Persian. You don't need to be a Christian to come. Everyone is welcome. For more information contact Edward Thomas at pastor@crossculture.se

Wednesday, 22 August 2018
  • Bible Study - IBS

    Wednesday, 22 August 2018  19:00 - 21:00 intlbiblestudy.upp@gmail.com

Plats

Adress:Heidenstamsgatan 71, 754 27 Uppsala

Börja vid Uppsala Central Station, Area A2

Ta den gröna bussen nummer 3 mot Nyby

1 stopp, restid 1 minut

Gå av vid Vaksala torg (Uppsala) Area L

Ta den gröna bussen nummer 2 mot Gamla Uppsala

4 stopp, restid 6 minuter

Gå av vid Heidenstamstorg (Uppsala) Area B

Gå mot Lötenkyrkan

Gångavstånd 50 m, Gångtid 0 min

Ljud

Series – Relationship
Series – Prayer & Fasting
Series – Gospel of Matthew
Series – Growing in Christ
Series – Easter
Miscellaneous

Kontakta oss

: Add to contact list

Sekretesspolicy