Cross Culture

Cross Culture Christian Fellowship är en gemenskap som består av människor med olika bakgrunder, åldrar och etniciteter som lever som Jesu lärjungar genom meningsfulla relationer och genom att tjäna Gud och våra medmänniskor.

Gud

Cross Culture vill vara en del av att fullfölja det stora uppdraget att göra lärjungar i alla nationer och lära dem att fullt ut följa Jesus i deras vardag. Vår undervisning är bibelbaserad, evangelisk luthersk.

Gemenskap

Engelska är vårt huvudspråk. I vår gemenskap tror vi att mångfald ger anrikning, att alla är värdefulla och har något att bidra med. Vi uppmuntrar människor att ställa frågor och ge sina synpunkter. Vi är alltid tillgängliga för bön och diskussion.

Växa

Vi är en gemenskap från hela världen som färdas tillsammans när vi växer i tro och i tjänst till Herren. Vi möts för att fira söndagen varje vecka och har regelbundna sammankomster för att be, studera bibeln, njuta av livet tillsammans, tjäna våra medmänniskor och mycket mer.

Vad Vi Gör

Gudstjänsten är huvudsakligen på engelska och innehåller vanligtvis lovsång, predikan och gemenskap. Lovsången är både på engelska och svenska, ibland även på andra språk. Därefter har vi gemenskap med “fika” (mindre middag), där du kan umgås och lära känna vår gemenskap. Fika är alltid gratis. Det finns också en informell tid för frågor och diskussioner.

Vi samlas för att lära känna Gud och våra bröder och systrar i uppmuntran och lovsång. Ifall du söker, skeptisk, troende eller inte… alla är varmt välkommna!

Donera

Du väljer hur mycket du vill donera. Små som stora donationer, allt är välkommet.
Pengarna som vi får går till Cross Cultures verksamhet; så som fika, social hjälp, sociala aktiviteter och mycket mer som kan hjälpa människor till Gud.
Även om du inte har pengar att ge, så är du välkommen att ge din tid och kunskap.

Donera från utlandet

Ifall du vill donera från ett utländskt bankkonto till Cross Culture, var vänlig ange meddelande: “donation”
Cross Culture Christian Fellowship
BIC: SWEDSESS
BIC/SWIFT (Bank Identifier Code)
IBAN: SE8980000838166934467306
IBAN (International Bank Account Number)

Swish – 12 36 66 45 10

Ifall du har det svenska betalningssytemet Swish, då kan du Swisha pengar till: 12 36 66 45 10

Ljud

Kontakt


Epost lista:

Samtala om GudUtforska JesusBön & LovsångMäns GemenskapKvinnors GemenskapAnnan Information